Víkendové setkání Klubu 2015

23.09.2014 22:27

Dovoluji si překopírovat text z webu paní Michaely Čermákové s pozváním na víkendové setkání Klubu v roce 2015 a těším se, že se tam s Vámi také setkám :-)

"Milí přátelé, protože jsem už zaslechla nejrůznější "řeči a dohady" okolo letního víkendového setkání v roce 2015, dovolte mi to vše vysvětlit a tak zamezit nedorozumění.
Většina z vás jistě ví o tom, že se každoročně při Podbrdské krajské výstavě psů v Rokycanech uskutečňuje Memoriál Karla Melky (podrobný výklad, o kom a o čem to je, si můžete přečíst v klubové ročence 2013). Příští rok budou rokycanští slavit neuvěřitelné 50. výročí krajské výstavy, a já byla jejími organizátory vyzvána, abych posuzovala kavalíry. Je to pro mne obrovská čest, protože padesát let pravidelného konání čehokoliv je obdivuhodné a výstava v Rokycanech je naprosto skvěle připravovaná, zabezpečená jak organizačně, tak kvalitními posuzovateli a já si opravdu moc cením toho, že mi budou kavalírci tentokrát svěřeni k posouzení. Byla jsem nadšená...
Nejen z tohoto důvodu bych byla ráda, aby výstava nezapadla, ale aby bylo přihlášeno co nejvíc pejsků.

Moje nadšení mně opustilo ve chvíli, kdy jsem se dozvěděla, že se výstava bude konat 13.června - tedy v termínu našeho letního setkání. Poprosila jsem Míšu Vaňkovou, organizátorku víkendové akce, aby zkusila dohodnout v Srnčí jiný termín, ale bohužel to nebylo možné. 
Po opravdu pečlivém zvažování všech možností jsem se s přáteli dohodla na MIMOŘÁDNÉ změně místa konání, takže příští rok nebude setkání v Srnčí, ale poblíž Rokycan, v autocampu Veselý Habr - https://www.veselyhabr.cz/index.php

Setkání bude opět v prodlouženém víkendu - čtvrtek 11.6. - neděle 14.6. 2015 a já pevně věřím, že malá změna v podobě krásné výstavy, nebude při setkání na škodu. Bonitace, svod dorostu, přítomnost veterinárních specialistů...to vše bude opět pro vás připravené. Navíc si budete moci vyzkoušet agility... a na výstaviště se dá dojít i pěšky :-)

Jsem přesvědčená, že mi moji Moraváci prominou, že vás všechny chci mít na výstavě, aby vítězství v memoriálu a poháry, které již jedenáct let sponzoruji, bylo opravdu cenné.

Tak se už na vás všechny moc těšánkuji :-)"

www.zlaty-kavalir.cz/blog/posts/vikendoveho-setkani-v-roce-2015

Zpět