MVP Praha 4.5.2014

04.05.2014 18:39

Na dnešní mezinárodní výstavě psů v Praze Letňanech posuzoval pan rozhodčí Jacobs Rainer, který moje fenečky hodnotil takto:

 

Violeta Terno z Kamilkové zahrady, naše Lettynka, na dnešní výstavě splnila všechny podmínky pro udělení titulu Český šampion.

Získala svého čtrvtého CACe ve třídě otevřené. Jsem na ni moc hrdá. Děkuji chovatelce Zdeně Šsťulíkové, že mi tohle zlatíčko před téměř dvema lety svěřila.

Alainn Prima Petulenka, naše naděje, dělá další pokroky ve výstavním kruhu a týden od týdne se lepší (méně poskakuje, více hezky kluše a méně se hlasově projevuje :-). Dnes získala ve třídě mladých známku Výborná 2.

 

Byl to opět krásný den, který jsem si se všemi přáteli kolem kruhu príma užila a moje holky si to užívaly také.

Lettynka dostala k šampionátu dárek, který jsem jí chtěla koupit už dřív, děravou házecí mičidu - ona totiž hrozně ráda běhá za míčkem, nosí ho a přetahuje se o něj a tenhle je zas úplně jiný než všechny, co zatím měla :-). A abyste si nemysleli, že neví, že je pro ni. Ví to moc dobře :-), ještě ho nikomu nepůjčila a že se kolem ní zájemci rojili. Tak a teď se jdeme všechny spokojené a unavené trochu natáhnout a spočinout.

Zpět