MVP České Budějovice 27.4.2014

27.04.2014 20:40

Dnešní výsledky na výstavě předčily moje očekávání, jsem na holky hrdá.

Alainn Prima Petulenka - ve třídě mladých získala známku výborná 1, titul CAJC a ještě navrch byla paní rozhodčí Olgou Dolejšovou vybrána jako Nejlepší mladý jedinec plemene - BOJ!

A to stratovala ve třídě mladých teprve po třetí! Sice předvedení v kruhu má ještě své rezervy - např. by neměla povykovat a při klusu kolem kruhu občas poskočit jako kůzle :-), ale věřím, že to za pár týdnů vylepšíme.

Violeta Terno z Kamilkové zahrady (Lettynka) - ve třídě otevřené dostala známku výborná 1 a titul CAC. Lettynka si to v kruhu při vystavování začíná opravdu užívat, což je na tom všem asi to nejlepší :-)

 

Dnes byl prostě super den :-)

I když nezačal nejlépe. Podařilo se mi totiž totálně zaspat budík, takže jsme vstávali přesně v půl šesté, kdy jsem měli už vyrážet. Takže jsme škrtli vše zbytečné (snídani, kávičku,...) a v 6 už jsem vyráželi směrem na Budějovice. Díky minimálnímu provozu (kdy jindy než v neděli ráno :-) a zrychlení trasy zprovozněnou dálnicí D3 jsme v 8,10 hodin projížděli bránou výstaviště. Nezůstat v posteli dnes rozhodně stálo za to!

 

Zpět