Klubová výstava Viničné (SK) 19.4.2014

20.04.2014 20:12

Naše výsledky z Klubové výstavy ve Viničném:
Naše naděje Alainn Prima Petulenka soutěžila ve třídě mladých, kde získala výbornou známku V1, CAJC v konkurenci tří fen - krásně se předvedla a moc mě překvapila, hlavně tím, že na mě neskákala, ani nepovykovala na celý kruh (jak to dělala při zkušebním kolečku i při minulé výstavě :-) a udělala mi velikou radost.
Violeta Terno z Kamilkové zahrady nastoupila to nejpočetnější třídy otevřené, kde získala ocenění V2, res. CAC z 8 fen - bezvadný výsledek ve velké konkurenci. Lettynka si předvedení hezky užila - už je to taky profesionálka :-).

Jsem na svoje holky hrdá!
Posuzovala anglická rozhodčí paní Jennifer MacAlpine (chovatelská stanice Annatika), které děkuji za pěkná hodnocení mých holek. Paní rozhodčí posuzovala přísně a nerozdávala rozhodně známky výborná a tituly v každé třídě.


Také děkuji organizátorům výstavy za pěknou velikonoční výstavu s velikonočním překvapením pro každého vystavovatele :-), všem kamarádům kolem kruhu za bezva atmosféru a spolucestujícím za neutuchající smysl pro humor a podporu. Výstavu jsem si moc užila a příště do Viničného určitě zas vyrazíme.

Zpět